Tjänster

Ekonomi i realtid och online – modern redovisning!

Vi på Binette Redovisning strävar efter att finna den mest effektiva hanteringen av just Ert bolags behov samt att finna den snabbaste och mest kostnadseffektiva hanteringen av Ert företags ekonomifunktion i realtid.

 

Ert bolags ekonomi skall varje dag vara avstämd, bokförd samt pålitlig och dessutom alltid finnas tillgänglig för Er. Genom vårt unika sätt att arbeta är detta möjligt.

 

Vi integrerar Er som kund hos oss med funktioner och tjänster som sparar både tid och pengar, som exempelvis kopplingar och direktkommunikation med banken, integration med inkassoföretag, tidredovisning och filområden. Allt är givetvis onlinebaserat via ett enda gränssnitt/affärssystem.

 

Det som skiljer oss från andra är att vi gör detta integrerat tillsammans med Er som kund. Ni kan sköta Er fakturering hos Er. Vi kan ta emot Era leverantörsfakturor, skanna in dem och skicka ut dem för Er elektroniska attestering innan dessa blir bokförda och sedan betalda av antingen Er själva eller vår konsult via vårt webbverktyg.

 

För många företag är det billigare och mer effektivt att leja en redovisningskonsult för ekonomihanteringen och istället koncentrera sig på sin kärnverksamhet. Vi har stor erfarenhet av detta och kan ta hand om hela eller delar av Er ekonomifunktion och sätta upp effektiva rutiner som passar för just Ert företag.

 

Ni har alltid tillgång till Ert bolags fullständiga ekonomi via vår webbaserade lösning vilket gör att Ni har åtkomst till Ert bolags ekonomi när som helst på dygnet, oavsett var Ni befinner Er. Ni kan hela tiden följa det som händer i redovisningen. De direkta uppdateringarna gör att Ni får full kontroll.

 

Genom vår onlinehantering med tillgång till rapporter, gemensamma filområden, bokföring och skanning, är vi bolagets ekonomiavdelning på plats trots att vi sitter i våra egna lokaler.

 

Vi kan givetvis tillhandahålla alla de funktioner som en ekonomiavdelning hanterar på större företag. Vi hjälper Er även att förstå Era siffror och att utveckla Er ekonomi och verksamhetsstyrning vid behov.


Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.